Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.9g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g2.9g0.4kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.9g5.2kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)2.7g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g2.9g11kcal0.4g2.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g53kcal3.2g5.8g1.8g1g
Valittu annoskoko27g27kcal1.6g2.9g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.8g1.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g100kcal6g10.9g3.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148