Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Valkokaali keräkaali 13g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g67kcal4g1.4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko26g34kcal2g0.7g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1g0.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.7g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326