TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g7.8g11kcal1.7g0g0.4g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g2g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g45kcal4g2.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko27g22kcal2g1.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal1g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g84kcal7.5g4.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755