Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g3.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Edamer Viipale, annos 18g3.4g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g95kcal7g1g7g0g
Valittu annoskoko27g48kcal3.5g0.5g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal1.8g0.3g1.8g0g
Arvot/100g100g179kcal13.2g1.9g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249