Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Maksa naudan 15g19kcal2.7g0.9g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g62kcal6g2.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko27g31kcal3g1.4g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.5g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g117kcal11.3g5.3g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632