Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.5g4.8kcal0.3g0.2g0.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g197kcal4.2g3.4g18.4g0.8g
Valittu annoskoko26g99kcal2.1g1.7g9.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g49kcal1.1g0.9g4.6g0.2g
Arvot/100g100g374kcal8g6.4g34.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546