Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.3g16kcal1.3g0g1.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g4.2g2.5kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino7.3g26kcal0.9g4.9g0.2g0.4g
Lihaliemkuutio maggi extra0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g94kcal4.4g10.4g3.6g0.8g
Valittu annoskoko27g47kcal2.2g5.2g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.1g2.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g177kcal8.3g19.6g6.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578