Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g8.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Herkkusieni 4.6g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g10g3.6kcal0.2g0.7g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g50kcal4g2.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko27g25kcal2g1.2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g94kcal7.5g4.5g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726