Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g4.7g18kcal0.1g4.4g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g6.5g2.6kcal0g0.7g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g2.5g4.5kcal0.4g0.2g0.3g1.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g163kcal2.6g19.2g8.6g3g
Valittu annoskoko27g81kcal1.3g9.6g4.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna13g41kcal0.7g4.8g2.2g0.8g
Arvot/100g100g306kcal4.9g36.1g16.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255