Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow2.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.1g7kcal0.8g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g31kcal2g2.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko27g16kcal1g1.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.8g4.5g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278