Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 9g10kcal2g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.7kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g57kcal4.2g3.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko27g29kcal2.1g1.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.1g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g108kcal7.9g6.4g4.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431395