Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g1.2g4kcal0.2g0g0.3g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g0.5g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Juusto, keskiarvo 3.5g12kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g93kcal5.8g0.6g7.2g0.2g
Valittu annoskoko27g47kcal2.9g0.3g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal1.5g0.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g175kcal10.9g1.1g13.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238