Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa9g13kcal1.8g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g41kcal4g1.8g2g0g
Valittu annoskoko27g21kcal2g0.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal1g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g78kcal7.5g3.4g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636