KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.2.3g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.1g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g6.3g8.1kcal1.1g0.1g0.3g0g
Findus wokki Classic 500G5.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g4.2g2.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g45kcal2.8g4.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko27g23kcal1.4g2.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.7g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.3g8.6g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865