Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g5.2g18kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%5.2g8.8kcal1g0g0.5g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%2g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g64kcal3.8g7.6g2g0.6g
Valittu annoskoko27g32kcal1.9g3.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1g1.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g120kcal7.1g14.3g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145