Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta13g46kcal1.7g9g0.3g0.5g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.2g6.2kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemi laimennettu 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g136kcal4.6g19g4.4g1g
Valittu annoskoko27g68kcal2.3g9.5g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g34kcal1.2g4.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g256kcal8.6g35.7g8.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334