Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Poronliha, paistettu 4.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g24kcal2.4g1g1g0g
Valittu annoskoko27g12kcal1.2g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g44kcal4.5g1.9g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305