Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 2.5g1.7kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Herne 3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Isot katkaravut (rainbow)5.6g5.6kcal1.3g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella2.3g8kcal0.2g1.7g0.1g0.1g
Basilika, tuore0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g52kcal3.4g4.2g2g0.4g
Valittu annoskoko26g26kcal1.7g2.1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.9g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6.4g8g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652