Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g21kcal1.2g0.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko27g10kcal0.6g0.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.3g1.1g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746