Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 4.2g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g10kcal0.6g0.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko27g5kcal0.3g0.4g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g3kcal0.2g0.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g19kcal1.1g1.5g0.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142743