Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)1.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl4.4g24kcal1.1g0.6g1.9g0.7g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g3.8kcal0.2g0g0.3g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.5g0.9kcal0.2g0.1g0g1.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g154kcal10.4g2.6g11.2g5.2g
Valittu annoskoko27g77kcal5.2g1.3g5.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna13g39kcal2.6g0.7g2.8g1.3g
Arvot/100g100g291kcal19.6g4.9g21.1g9.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320