Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja6.2g10kcal0.5g1g0.4g0g
Lakka6.2g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Liivate 0.3g1.1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g123kcal2.2g6.4g9.6g0.4g
Valittu annoskoko27g62kcal1.1g3.2g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g31kcal0.6g1.6g2.4g0.1g
Arvot/100g100g233kcal4.2g12.1g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843