Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Hiiva 1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)8.1g26kcal1.1g4.7g0.3g1g
Auringonkukansiemen 3.3g20kcal0.8g0.4g1.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g146kcal5g16.2g6.6g3.2g
Valittu annoskoko27g73kcal2.5g8.1g3.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal1.3g4.1g1.7g0.8g
Arvot/100g100g274kcal9.4g30.5g12.4g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418