Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr3.1g8.8kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto1.9g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio6.3g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g44kcal1.8g2.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko27g22kcal0.9g1.1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.5g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g82kcal3.4g4.1g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757