Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g54kcal0.3g0.5g5.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.3g2.1kcal0.1g0g0.8g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g143kcal1.2g7.8g13.2g0g
Valittu annoskoko27g72kcal0.6g3.9g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal0.3g2g3.3g0g
Arvot/100g100g268kcal2.2g14.6g24.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761