Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g91kcal2.8g12g3.4g0.4g
Valittu annoskoko27g46kcal1.4g6g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal0.7g3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g171kcal5.3g22.6g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071