Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Herne 4.6g3.1kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g24kcal1.6g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko27g12kcal0.8g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3g1.5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061