Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)10g3.4kcal0.4g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.3g13kcal0.4g2.4g0.1g0.6g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2.5g8.6kcal0.4g1.6g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Hiiva 1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g113kcal4.2g21.6g0.6g2.2g
Valittu annoskoko27g56kcal2.1g10.8g0.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal1.1g5.4g0.2g0.6g
Arvot/100g100g210kcal7.8g40.3g1.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271