Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g5.2g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton5.2g5.6kcal1.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.6g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g49kcal5.6g1.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko27g25kcal2.8g0.6g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.4g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.5g2.2g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555