Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio7g20kcal0.2g0.2g2g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 6.7g20kcal0.1g0.4g2g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sinappi (teollinen)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Anjovis-filee, 1 kpl2.1g4.4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g98kcal1g3.4g8.6g0.2g
Valittu annoskoko27g49kcal0.5g1.7g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal0.3g0.9g2.2g0.1g
Arvot/100g100g184kcal1.9g6.3g16g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171