Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g4.5g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)3.9g7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g29kcal1.8g0.4g2g0g
Valittu annoskoko27g14kcal0.9g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g54kcal3.4g0.7g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102