Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna, paistettu 10g21kcal1.3g0g1.8g0g
Pekoni rasvainen 3.8g14kcal0.5g0g1.4g0g
Ranskankerma Valio4.5g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g115kcal4g1g10.6g0.2g
Valittu annoskoko27g57kcal2g0.5g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal1g0.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g215kcal7.5g1.9g19.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261240