Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 14g18kcal3g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g48kcal6.2g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko27g24kcal3.1g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g91kcal11.6g4.5g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372202