Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.4g0.5kcal0g0g0g0.2g
Vehnänalkio 0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.3kcal1.1g0.7g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss3.5g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g49kcal4.6g3.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko27g25kcal2.3g1.7g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.2g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.3g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983