Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Paprika vihreä 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g3.1g5kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g101kcal7.6g0.2g7.6g0.2g
Valittu annoskoko27g51kcal3.8g0.1g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal1.9g0.1g1.9g0.1g
Arvot/100g100g191kcal14.3g0.4g14.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236