Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g7.8g21kcal1.4g0g1.7g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g57kcal3g1.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko27g28kcal1.5g0.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.8g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.6g2.2g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390