Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)3.6g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä3g1.8kcal0g0.5g0g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli0.5g0.2kcal0g0.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1.1kcal0.3g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g1.6g0.6kcal0g0.2g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g61kcal2.8g11g0.6g0g
Valittu annoskoko27g31kcal1.4g5.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal0.7g2.8g0.2g0g
Arvot/100g100g114kcal5.2g20.6g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813