Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g10g21kcal2.1g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen7.8g24kcal0.6g4.2g0.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio2.6g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g108kcal5.6g9.6g5g0.2g
Valittu annoskoko27g54kcal2.8g4.8g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g27kcal1.4g2.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g203kcal10.5g18g9.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946