Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)7.3g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)7.3g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g4.7g4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g7.5g17kcal1.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g53kcal3.6g3.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko27g27kcal1.8g1.9g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.9g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.7g7.1g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791