Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.6g3.3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl1.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g7g4.2kcal0g1.1g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä3.5g6kcal0g1.5g0g0g
Flora Vanilla 12%7g13kcal0.3g1.1g0.8g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g7g4.6kcal0.8g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g65kcal2.4g8.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko27g33kcal1.2g4.3g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.6g2.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.5g16g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301