Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kevytmaito (Valio)3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g66kcal4.2g1.4g4.6g0.8g
Valittu annoskoko27g33kcal2.1g0.7g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.1g0.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.6g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690