Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g6.2g8.7kcal1.3g0g0.4g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g1.2g4kcal0.1g0.9g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g6.1g3.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g48kcal3.2g3.6g2g0.8g
Valittu annoskoko27g24kcal1.6g1.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.8g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g89kcal5.9g6.7g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045