Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 4.7g2.1kcal0g0.3g0.1g0g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lohisäilyke2.4g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g29kcal0.8g2.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko27g15kcal0.4g1.1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.2g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g54kcal1.5g4.1g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718