Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 10g11kcal2.1g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 3.2g2.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sieni tatti, hapero 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g1.7g2.4kcal0.5g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g41kcal5.2g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko27g21kcal2.6g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal1.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263