KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g6.2g24kcal5g0.4g0.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 2.3g7.1kcal0.2g1.3g0g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g2.1g12kcal0.5g0.4g1g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.3g4.3kcal0.4g0.1g0.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Hiiva, 50g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g129kcal13.6g4.4g6.2g1.2g
Valittu annoskoko27g64kcal6.8g2.2g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal3.4g1.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g239kcal25.3g8.2g11.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533