Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia16g22kcal2.7g0g1.3g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.4g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g71kcal5.6g1.6g5g0g
Valittu annoskoko27g36kcal2.8g0.8g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.4g0.4g1.3g0g
Arvot/100g100g132kcal10.4g3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435