Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)5.2g38kcal0g0g4.2g0g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g208kcal3g26.4g9.8g0.8g
Valittu annoskoko27g104kcal1.5g13.2g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g52kcal0.8g6.6g2.5g0.2g
Arvot/100g100g387kcal5.6g49.1g18.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925