Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma 3.4g12kcal0.5g2.3g0.1g0.2g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%4.2g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g80kcal4.4g5.8g4g0.8g
Valittu annoskoko27g40kcal2.2g2.9g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.1g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g148kcal8.2g10.8g7.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341