Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.5g8.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g61kcal4g1.4g4g0.4g
Valittu annoskoko27g30kcal2g0.7g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g113kcal7.4g2.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850