Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.1g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kookoshiutale 1g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 15g5.9kcal0g1.2g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g2.7g17kcal0.5g0.1g1.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.4kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g140kcal2g3.2g12.8g1g
Valittu annoskoko27g70kcal1g1.6g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g35kcal0.5g0.8g3.2g0.3g
Arvot/100g100g260kcal3.7g5.9g23.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976